Matlådeabonnemang

Matlådeabonnemang

Vi på Lena´s kök & bar, Särna Camping, erbjuder Er att köpa matlådor som levereras hem till Er 1-2 ggr / vecka enligt nedan beskrivna rutiner.
 
Vår lunchmeny är baserad på ett 8 veckors rullande schema där vi erbjuder 2 rätter varje dag att välja mellan samt en liten dessertkaka på fredagarna.
Ni kommer att kunna beställa den mat som serveras som dagens på restaurangen med skillnaden att utkörning sker 2 ggr/vecka och att Ni därmed kommer att få maten 1 till 3 dagar efter att den tillagats.
 
Måltiderna som levereras består av traditionell husmanskost. Matlådorna innehåller en huvudrätt såsom fisk, kött, fläsk eller kyckling samt att matlådorna även innehåller varma grönsaker och sås om det passar till rätterna.
Vi märker upp varje matlåda med vilken dag den tillagats, vilken dag den bör ätas samt vad den innehåller och eventuella allergener.
 
Om Ni tycker att det är ett bra upplägg och beslutar Er att köpa matlådor från Lena´s kök bar kommer vi att gå igenom och förklara hur beställningslistor skall fyllas i och om det är något särskilda önskemål från Er sida samt om det föreligger några allergier som medför att kosten måste balanseras mot detta.
 
Matlådor kan även beställas utan hemkörning, då hämtar ni själv era lådor på restaurangen.
 
Vi debiterar 70:-/ måltid samt en månadsavgift om 550:-/månad för distributionen.
Vi har en miniminivå om 4 matlådor/vecka och kund om ni vill ha utkörning.
För enstaka matlådor går det bra att boka och hämta på plats.

I Särna och till Idre by kör vi ut färska matlådor 2 ggr/vecka.
Till utbyarna får vi besluta hur utkörning skall ske för varje kund separat.
(T.e.x kör vi varannan vecka upp till grövelsjön till en kund som då får matlådorna nedfrusna)

För mer information & bokning;
Niclas 070-595 16 46
Reception/Restaurang 070-333 05 18
info@sarnacamping.se

 

 

Call Now Button