24 juni förklädd Tesla

Så har då våra gäster, som skall fira midsommar på Särna camping, anlänt och checkat in.
Ekipagen består av många olika modeller från ombyggda tyska militärfordon till hypermoderna husbilar men priset tar nog denna Volvo amazon combi med teslas batteridrivna elmotor under huven. Gästen är från holland och har eget företag i vilket man köper kraschade teslabilar från vilka man demonterar batterier och elsystem för att montera in i veteranbilar.

De sista förberedelserna in för morgondagens midsommarbuffé är nu gjord och imorgon slår vi upp dörrarna från klockan 11.00.
Båtarna är nu på plats och det har redan varit gäster som använt båtarna på Särnasjön.

På campingen har en våra gäster besökt många av våra vattenfall och imponerades mest av brudslöja som han knäppt några fantastiska bilder på. Gör gärna ett besök till yxningåfallen som imponerar med sin skogsnära trolskhet.

Vi tackar våra gäster för idag och välkomnar våra ankommande gäster.

 

Call Now Button