Matlådeabonnemang

Matlådeabonnemang

Vi på Lena´s kök & bar, Särna Camping, erbjuder Er att köpa matlådor som levereras hem till Er 2 ggr / vecka enligt nedan beskrivna rutiner med start från 1 maj 2020.
 
Vi lagar all mat på Lena´s kök & bar.
Vi strävar efter att erbjuda så mycket lokalproducerad mat som möjligt.
Som exempel kan nämnas att vår leverantör av älgkött och renkött kommer från Ljusnedal.
 
Restaurangen har många fina vitsord från våra besökare och naturligtvis är ni välkomna in att hälsa på och se hur vi producerar maträtterna.
 
Vår lunchmeny är baserad på ett 8 veckors rullande schema där vi erbjuder 2 rätter varje dag att välja mellan samt en liten dessertkaka på fredagarna.
Ni kommer att kunna beställa den mat som serveras som dagens på restaurangen med skillnaden att utkörning sker 2 ggr/vecka och att Ni därmed kommer att få maten 1 till 3 dagar efter att den tillagats.
 
Måltiderna som levereras består av traditionell husmanskost. Matlådorna innehåller en huvudrätt såsom fisk, kött, fläsk eller kyckling samt att matlådorna även innehåller varma grönsaker och sås om det passar till rätterna.
Vi kommer att märka upp varje matlåda med vilken dag den bör ätas samt vad den innehåller.
Näringsvärdesdeklaration kommer att skickas ut för alla våra rätter och även sitta på varje matlåda som innehåller huvudrätten.
 
Om Ni tycker att det är ett bra upplägg och beslutar Er att köpa matlådor från Lena´s kök bar kommer vi att besöka Er för att gå igenom och förklara hur beställningslistor skall fyllas i och om det är något särskilda önskemål från Er sida samt om det föreligger några allergier som medför att kosten måste balanseras mot detta.
 
Matlådor kan även beställas utan hemkörning, då hämtar ni själv era lådor på restaurangen.
 
Vi kommer att skriva ett avtal där vi kommer att debitera 65:-/ måltid samt en månadsavgift om 450:-/månad för distributionen.
Vi kommer att ha en miniminivå om 5 matlådor/vecka och kund för att klara av att hålla nere transportkostnaderna.
 
Förutom matlådorna kan vi även köra ut pizza som Ni enkelt värmer i mikron.
Priset på pizza är 120:- för pizza med ost, tomatsås, skinka och champinjoner.
 
Lena´s kök & bar har som regel påskbuffé, midsommarbuffé samt att vi under veckorna 28 till och med 31 under semesterperioden anordnar grillbufféer mm.
Det är naturligtvis även möjligt att beställa mat från dessa bufféer dock till ett annat pris.
 
För mer information & bokning;
Lena 070-652 28 02
Niclas 070-595 16 46

Exempel matlådeabonnemang Särna Camping

Exempel på meny och beställningsmall.